Drumfanfare

De Drumfanfare van muziekvereniging Forum Hadriani uit Voorburg bestaat uit ongeveer 35 leden en is een graag geziene gast op streetparades en taptoes in binnen- & buitenland en heeft inmiddels dan ook een goede staat van dienst.
De bezetting van de Drumfanfare bestaat momenteel uit: slagwerk (tamboers, grote trom, bekkens), trompetten, trombones, hoorn, baritons, sousafoons, saxofoons en fluiten/piccolo's. Aanvulling in de vorm van nieuwe leden is altijd welkom!

De speciaal voor de Drumfanfare gearrangeerde en gecomponeerde muziek staat borg voor de geheel eigen sound in zowel de mars- als showmuziek. Daarnaast heeft de Drumfanfare de Engelse marsen hoog in het vaandel staan.

Muzikale leiding

Sinds 2014 is de muzikale leiding in handen van dirigent Jos Lustberg

Met passie en gedrevenheid streven naar het hoogst haalbare met zowel muzikanten als leerlingen.
Zelfverantwoordelijkheid leidt tot de grootst mogelijke ontwikkeling van je eigen talent. Het managen van een orkest als dirigent sluit aan bij het managen van een team waarin een ieder zijn eigen specialisme / talent optimaal inzet voor het hoogst haalbare in het geheel.

Momenteel is Jos werkzaam als slagwerkinstructeur bij Drum- en showband Adest Musica uit Sassenheim (1989), als dirigent van drumfanfare Forum Hadriani in Voorburg (2014) en als dirigent bij Show en Drumfanfare Duindorp Scheveningen (2016).

 

 

 

Slagwerk-, show- en marsinstructie

Sinds 2013 is Ronald Krassenburg slagwerkinstructeur bij de Drumfanfare.

Ronald is geen onbekende in de muziekwereld. Naast Forum Hadriani is Ronald actief als slagwerker en 2e tamboer maitre bij Drum-en showband Adest Musica uit Sassenheim en als slagwerkinstructeur bij Marchingband St. Jeanne d 'Arc in Noordwijkerhout.

Naast de instructie van het slagwerk is Ronald tevens eindverantwoordelijk voor de mars- en showinstructies bij de Drumfanfare van Forum Hadriani.

Show "Forum Sport"

Met ingang van 2014 heeft de Drumfanfare Forum Hadriani een nieuwe show genaamd “Forum Sport”. Met nummers als de tune van de Champions League, Rocky Gonna Fly Now, Olympic Spirit en Sky on Fire nemen zij u mee op een sportieve muzikale reis met mooie choreografieën en verrassende showelementen.

Onder het motto: In de sport gaat het altijd om de winst, in de muziek om het gelijke spel, wil de Drumfanfare de Taptoe bezoekers een genoeglijke avond aanbieden.

De show is gearrangeerd door show- en slagwerkinstructeur Ronald Krassenburg, de muziek is speciaal voor deze show gearrangeerd door Theo Koppe Jr. De muzikale leiding is in handen van dirigent Jos Lustberg.