Drumfanfare

De Drumfanfare van muziekvereniging Forum Hadriani uit Voorburg bestaat uit ongeveer 35 leden en is een graag geziene gast op streetparades en taptoes in binnen- & buitenland en heeft inmiddels dan ook een goede staat van dienst.
De bezetting van de Drumfanfare bestaat momenteel uit: slagwerk (tamboers, grote trom, bekkens), trompetten, trombones, hoorn, baritons, sousafoons, saxofoons en fluiten/piccolo's. Aanvulling in de vorm van nieuwe leden is altijd welkom!

De speciaal voor de Drumfanfare gearrangeerde en gecomponeerde muziek staat borg voor de geheel eigen sound in zowel de mars- als showmuziek. Daarnaast heeft de Drumfanfare de Engelse marsen hoog in het vaandel staan.

Muzikale leiding

Sinds 2014 is de muzikale leiding in handen van dirigent Jos Lustberg

Met passie en gedrevenheid streven naar het hoogst haalbare met zowel muzikanten als leerlingen.
Zelfverantwoordelijkheid leidt tot de grootst mogelijke ontwikkeling van je eigen talent. Het managen van een orkest als dirigent sluit aan bij het managen van een team waarin een ieder zijn eigen specialisme / talent optimaal inzet voor het hoogst haalbare in het geheel.

Momenteel is Jos werkzaam als slagwerkinstructeur bij Drum- en showband Adest Musica uit Sassenheim (1989), als dirigent van drumfanfare Forum Hadriani in Voorburg (2014) en als dirigent bij Show en Drumfanfare Duindorp Scheveningen (2016).

 

 

 

Slagwerk-, show- en marsinstructie

Sinds 2013 is Ronald Krassenburg slagwerkinstructeur bij de Drumfanfare.

Ronald is geen onbekende in de muziekwereld. Naast Forum Hadriani is Ronald actief als slagwerker en 2e tamboer maitre bij Drum-en showband Adest Musica uit Sassenheim en als slagwerkinstructeur bij Marchingband St. Jeanne d 'Arc in Noordwijkerhout.

Naast de instructie van het slagwerk is Ronald tevens eindverantwoordelijk voor de mars- en showinstructies bij de Drumfanfare van Forum Hadriani.

Show "A SPECIAL JOURNEY"

Sinds Augustus 2017 presenteert de drumfanfare hun show met een gemêleerde selectie van bekende muziek. Na het gevecht met de draak brengen we een bezoek aan Egypte. We vervolgen met een sportieve reis waarbij Rocky en The Olympic Spirit de geestdrift en sportiviteit tentoonstellen.

De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jos Lustberg.
De show is geschreven door slagwerk - en showinstructeur Ronald Krassenburg.
De arrangementen zijn van de hand van Patrick van der Valk en “huisarrangeur” Theo Koppe.

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier bij het optreden van Drumfanfare Forum Hadriani uit Voorburg onder leiding van tambour-maître Marcel van der Burg met hun show: A SPECIAL JOURNEY