Alle nieuwsberichten

Tijdens de jaarlijkse taptoe in Lisse op zaterdag 23 september, beleefde de nieuwe show van de Drumfanfare haar première. De show kreeg als titel mee a special journey, gebaseerd op de muziek die gespeeld wordt. Van ‘How to train your Dragon’ (China) en ‘Walk like an Egyptian’ vliegen we (Gone fly now) via de Gladiator (Rome) naar de Olympus. De nieuwe show werd door het in grote getale toegestroomde publiek, enthousiast ontvangen en beloond met een daverend applaus.


De taptoe werd ’s middags voorafgegaan door een streetparade door het centrum van Lisse. Ook hier veel publiek dat naast de muziek ook genoot van het lekkere zonnetje. Ook de terrasjes zaten vol wat voor de Drumfanfare veel en dankbaar publiek betekende.
Na als eerste onze show gelopen te hebben tijdens de taptoe kwamen ook Adest Musica uit Sassenheim, Show- & Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden en de organiserende vereniging Da Capo Lisse hun show tonen. Het grote enthousiaste publiek werd hiermee getrakteerd op een schitterende avond met muziek en show om een mooie nazomer avond.